** حشوة الجبن والذرة **
جبن كرافت شيدر
ذرة معلبه حلوة (العلالي مثلا)
ملح وفلفل اسود
** حشوة بطاط وبزاليا **
2- كوب بطاط مسلوق لمدة دقيقتين مكعبات صغيرة
2- كوب بزالبا مسلوقه
5- بصلات مفرومين
1- كوب كزبرة خضرا مفرومة
حبه فلفل علوب
2- مكعب ماجي
ملعقه كمون بودر
شويه زنجبيل مفروم
نص ملعقة طعام كاري
*شوحي البصل بشويه زيت مع الكمون
*حطي البطاط والماجي والبزاليا والفلفل والزنجبيل وقلبيه لحد ما يتشرب من بعض
*اخر شي حطي الكاري والكزبرة وذوقي الملح
** حشوة البيتزا **
3/4 كوب صلصة بيتزا
1/2 كوب زيتون اسود
1/2 كوب شرائح مشروم
1/2 كوب فلفل اخضر بارد مفروم
1- كوب جبن موزاريلا
** الهلابينو والذره **
1- علبه جبن شيدر كرافت صغيرة مبشورة
1/2 كوب جبن قشقوان مبشور
1/2 كوب جبن موزاريلا
1- ملعقة طعام فلفل بارد اخضر
1- ملعقة طعام هلابينو مصفى جيدا ومفروم
** حشوة الجاينيز **(للسبرينغ رول)
2- كوب ملفوف شرايح
3- اكواب بصل شرايح
1- كوب جزر شرايح
حبه فلفل بارد شرايح (احمر+ اخضر+ اصفر)
1/4 كوب صويا (او اقل بشوي)
مكعبين ماجي
*حمري البصل الى ان يذبل شوي ثم اضيفي الماجي
*اضيفي باقي الخضار وقلبيها على نار قويه شوي
*لما تسخن خففي النار وغطيها لمدة 5 دقايق
*قلبيها لحد ماتنشف ثم اضيفي الصويا
*وبس تشربها سكري عليها
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق