الخميس، 23 أغسطس 2012

حشوات للسمبوسة والسبرينغ رول


** حشوة الجبن والذرة **

جبن كرافت شيدر
ذرة معلبه حلوة (العلالي مثلا)
ملح وفلفل اسود



** حشوة بطاط وبزاليا **

2- كوب بطاط مسلوق لمدة دقيقتين مكعبات صغيرة
2- كوب بزالبا مسلوقه
5- بصلات مفرومين
1- كوب كزبرة خضرا مفرومة
حبه فلفل علوب
2- مكعب ماجي
ملعقه كمون بودر
شويه زنجبيل مفروم
نص ملعقة طعام كاري

*شوحي البصل بشويه زيت مع الكمون
*حطي البطاط والماجي والبزاليا والفلفل والزنجبيل وقلبيه لحد ما يتشرب من بعض
*اخر شي حطي الكاري والكزبرة وذوقي الملح



** حشوة البيتزا **

3/4 كوب صلصة بيتزا
1/2 كوب زيتون اسود
1/2 كوب شرائح مشروم
1/2 كوب فلفل اخضر بارد مفروم
1- كوب جبن موزاريلا



** الهلابينو والذره **

1- علبه جبن شيدر كرافت صغيرة مبشورة
1/2 كوب جبن قشقوان مبشور
1/2 كوب جبن موزاريلا
1- ملعقة طعام فلفل بارد اخضر
1- ملعقة طعام هلابينو مصفى جيدا ومفروم



** حشوة الجاينيز **(للسبرينغ رول)

2- كوب ملفوف شرايح
3- اكواب بصل شرايح
1- كوب جزر شرايح
حبه فلفل بارد شرايح (احمر+ اخضر+ اصفر)
1/4 كوب صويا (او اقل بشوي)
مكعبين ماجي

*حمري البصل الى ان يذبل شوي ثم اضيفي الماجي
*اضيفي باقي الخضار وقلبيها على نار قويه شوي
*لما تسخن خففي النار وغطيها لمدة 5 دقايق
*قلبيها لحد ماتنشف ثم اضيفي الصويا 
*وبس تشربها سكري عليها


ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق